IDPeaceM Büyük Yaz Fırsatı Paketi: Sürprizli Etkinlikler + Ücretsiz Dil Dersleri - ID; Peace M

IDPeaceM Büyük Yaz Fırsatı Paketi: Sürprizli Etkinlikler + Ücretsiz Dil Dersleri

  Herkese merhaba!


Kocaman bir paket ile karşınızdayım!


Ağustos ayında planlamış olduğum etkinliklerin peş peşe gelmesi sebebiyle tek bir duyuru altında sizlerle kafamdaki tüm planları paylaşmaya geldim 💕


Bildiğiniz gibi uzun süredir bir İngilizce Konuşma Kulübü yürütüyoruz. Bu kulüp Ağustos ayında ara verdi ancak Eylül ayında tekrar çok daha zengin içerikle devam edecek. Hazır ona ara vermişken ve Japan-Fans Film Ayı (#JapanFansFilmAyı) da başlıyorken sizler için aşka güzel etkinlikler düşündüm. Hadi bir bakalım, neymiş bunlar.


Japan Fans Film Ayı Etkinliği





Bu sene dördüncüsünü düzenleyeceğimiz film ayı etkinliği kapsamında blogum ve tabii ki sosyal medya takipçilerime özel bir paketi hediye etmek istiyorum. Japan Fans Film Ayı boyunca en az dört filmimizi izleyerek bu gönderinin altına izlediği filmleri isimleriyle ekran görüntüsü alarak yorumlayan ya da Twitter üzerinden #JapanFansFilmAyı etiketiyle benim diğer hesabım olan @IDPeace_M ve @JapanFans'i aynı şekilde ekran görüntüsü ve yorumlarıyla etiketleyen bir kişiye süpriz bir hediyem olacak!


Son Katılım: 15 Eylül



Kitap Okuma Kulübü Etkinliği





Geçtiğimiz günlerde Twitter'dan izzie ile beraber planlayıp açmış olduğumuz Kitap Okuma Kulübümüz de artık aktif hale geliyor! Her ay belirlediğimiz iki kitabı okuyup tartışıyor olacağız. Kitap kulübümüzün linkini aşağıya bırakıyorum. Bu kitap kulübünde de yine kitapları okuyarak tartışmalara katılan bir kişiye istediği iki kitabı hediye ediyor olacağım! Bu etkinliğimiz sadece Twitter üzerinden yürüyor olacak. Ayrıntılar için kulübe katılmayı unutmayın!


Kitap Kulübü Topluluk Linki: https://x.com/i/communities/1815393050643853744




Talk To Me In English Ücretsiz Dil Dersleri & Reading Club





Evet, şimdi gelelim biraz İngilizceye. Daha önce de bahsettiğim gibi yaklaşık beş aydır yürüttüğümüz bir İngilizce konuşma kulübümüz var. Zaman zaman çok fazlaca katılımcıya ulaşan bu konuşma kulüplerimizi artık daha zengin içerikli ve daha kapsamlı hale getiriyoruz. Bunun için de çok sevdiğim arkadaşım sera_421 ile Talk To Me In Korean'ı kurmuş bulunmaktayız. Henüz instagram'da hayata geçmiş olan bu hesabımızda Eylül ayı itibariyle konuşma kulüplerimiz daha sistemli şekilde devam edecek. Ayrıca her ay iki kişiye istediği İngilizce bir konuyu detaylı ve ücretsiz olarak anlatıyor olacağım. Bunun yanı sıra hesabımızdan bir de okuma kulübü yürütüyor olacağız. Her ay belirlediğimiz iki kısa hikaye ya da romanı beraber okuyarak hem kelime hazinemizi genişleteceğiz hem de konuşma becerilerimizi destekliyor olacağız. Okuma kulüplerimizin ayrıntılarına hesabımızın instagram hesabından ulaşabileceksiniz. Bunların yanı sıra yine fırsat buldukça sizlere değişik konularda sunumlar yapmaya çalışacağım. Sizler de bu sunumlara konuk olabilir, kendi belirlediğiniz bir konuyu İngilizce anlatarak sunum becerilerinizi geliştirebilirsiniz.


instagram: https://www.instagram.com/ttminenglish/




Korece Başlangıç Dersleri (ÜCRETSİZ)





Eylül ayı itibariyle hafta sonları bir de Korece başlangıç derslerimiz başlıyor olacak. Tamamen giriş niteliğindeki bu derslere alfabe bilen veya bilmeyen herkes katılabilir. Aşağıda vermiş olduğum formu doldurarak başvurunuzu tamamladığınız takdirde derslerden yararlanabilirsiniz! Bir ay sonunda derslerin tamamına katılan arkadaşlarla bir de konuşma dersleri yapıyor olacağız, kaçırmayın derim 😊


Korece Başlangıç Dersleri Form (Tıklayınız)




Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.