Tüm Çevirmenlere Açık Davet - ID; Peace M

Tüm Çevirmenlere Açık Davet

 



Sevgili takipçilerim, takip ettiklerim veya takip ettiklerimin takipçileri ve takip ettikleri. Kısacası saygıdeğer arkadaşlar, uzun bir aradan sonra hepinize merhaba!


Bildiğiniz gibi geçen sene bir Japan-Fans Film Ayı etkinliğimiz olmuş, bu etkinlik kapsamında günde en az bir film eklemeye çalışarak her gün sizleri birer filmle buluşturmaya çalışmıştık. Bu filmler hem bize Japan-Fans üzerinden gelen istekler hem de kendi belirlediğimiz filmlerden oluşuyordu. Bu sene de istek filmlerimiz birikti ve ekip olarak yine kolları sıvadık ancak bu sene bu etkinliği biraz daha genişletmek ve daha geniş kitlelere ulaştırmak niyetindeyiz.


Bildiğiniz gibi J-Drama'da artık çok iyi ve değişik çevirmen isimleri görüyoruz. Bu çok sevindirici ve bu sene de film ayında kendilerini göreceğiz ancak bu sene özellikle K-Drama ve K-Movie'de çeviri yapan çevirmen arkadaşlarımız başta olmak üzere her çeşit ülkeden dizinin veya filmin çevirisini yapan çevirmen arkadaşları da bu etkinliğe davet etmek istiyorum! Bu sizlere açık naçizane açık davetimdir. Bildiğiniz gibi gönüllü çeviri yapan ama iyi çeviri yapan çevirmenlerimizin çoğu bir şekilde küstürülüyor ya da emeklerinin karşılığını gerektiği kadar alamıyorlar. Burada biraz amaç hem kendimiz eğlenmek hem de bu kaliteli çevirmenleri ufak bir etkinlikle bir araya getirmek. Ben özel olarak da davetlerimi yapmaya devam ediyorum ama bu gönderiyi sizler de bildiğiniz, güvendiğiniz çevirmenlere ulaştırabilirseniz etkinliğimizde çok güzel isimleri ağırlamış oluruz.


Bu etkinliğe TÜM ÇEVİRMEN arkadaşlarımı naçizane davet etmekteyim. Japan-Fans.com'un etkinliği olduğu için pek tabii blog sahipleri ile izleyeceğimiz yol farklı, bağımsız çevirmenlerle izleyeceğimiz yol farklı olacaktır. Bu hususları konuşabilmemiz bana ulaşabilirseniz çok sevinirim. 


15 Haziran tarihine kadar tam bir çevirmen listesi hazırlayabilmek adına şimdiden bol katılımlı ve çok keyifli bir etkinlik olması dileğiyle!

Etkinlik tarihi: 17 Temmuz - 25 Ağustos

Ayrıntılı bilgi için: @japanfans

Şimdiden katılan katılmayan, destek veren vermeyen herkese teşekkürler💛


Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.